Secutest accessoires

EL1 bestaat uit:

Aansluitkabel aan het meetapparaat met greep en opnamecontactdoos voor stekkerinzetdelen

Stekkerinzet PRO-SCHUKO

Stekkerinzet apparaatstekker

Stekkeradapter EN60320 C14 naar EN60320 C6
(apparaatstekker 10 A naar 2,5 A - IBM-stekker)

Adapter voor testen van 1 fase kabels EL1

De SI geheugenmodule kan los van de Secutester worden aangeschaft of zelfs een tweede SI kan op de tester worden gewisseld als men dagelijks keuringen uitvoert. De gemeten resultaten van de tester worden via de lintkabel die aan de tester naar de PSI opgeslagen. In dit geheugen staan alle metingen opgeslagen en kunnen via een softwarepakket worden verwerkt tot certificaten. De PSI module heeft een compacte vorm met kleine toetsen die heel makkelijk met de duimen bedient kunnen worden. Deze SI module heeft geen printer ingebouwd! Nieuw bij deze SI module is dat er ook een USB aansluiting op gebruikt kan worden.

Gossen Metrawatt /geheugenmodule SI

De PSI geheugenmodule kan los van de Secutester worden aangeschaft of zelfs een tweede PSI kan op de tester worden gewisseld als men dagelijks keuringen uitvoert. De gemeten resultaten van de tester worden via de lintkabel die aan de tester naar de PSI opgeslagen. In dit geheugen staan alle metingen opgeslagen en kunnen via een softwarepakket worden verwerkt tot certificaten. De PSI module heeft een compacte vorm met kleine toetsen die heel makkelijk met de duimen bedient kunnen worden. Naast het opslaan van de keuringen kunnen ook direct door middel van de ingebouwde printer worden uitgeprint.

Gossen Metrawatt /geheugenmodule PSI

SECUTEST

Iedere machine die positief door de keuring is gekomen moet voorzien worden voorzien van een APK sticker en in de buitenrand wordt dan de maand en het jaar uitgeknipt tot wanneer deze machine veilig wordt geacht.

Prijs voor 1 rol 75,-- euro excl. BTW

NEN 3140 APK sticker 500 stuks

Voor iedere machine die positief door de keuring is gekomen moet voorzien worden voorzien van een APK sticker en in de buitenrand wordt dan de maand en het jaar uitgeknipt tot wanneer deze machine veilig wordt geacht. Dit uitknippen doet men met deze doorpriktang!

Prijs : 95,-- euro excl. BTW

Doorpriktang voor APK stickers

Klik hier om een
demonstratie aan te vragen mailto:info@toolcare.nl?subject=Wij%20willen%20een%20demonstratie%20met%20de%20Secutest%20SII